ViGØR lanserer ny nettside

Som et ledd i å fornye oss og bidra til bedre kommunikasjon og informasjon ut til våre pasienter og samarbeidspartnere, lanserer vi nå en helt ny nettside.

Dato: 23.10.2023 Kategori: Nyheter

Ny nettside

Da VIGØR byttet navn i 2020, var en av grunnene til navnebyttet at vi ønsket et navn og en profil som bedre reflekterte tjenestene vi tilbyr. Vi så også behovet for å modernisere vår online tilstedeværelse med en mer brukervennlig og informativ nettside. I 2022 startet vi arbeidet med å konstruere en ny nettside helt fra bunnen av.

Med oss på laget har vi hatt webdesignere fra Árvu og programmerere fra Vitikka, begge to bedrifter med lokal forankring her i Nord-Norge.

 

Lett tilgjengelig informasjon

Den nye nettsiden har som formål å formidle relevant informasjon til pasienter og henvisere om de ulike rehabiliteringstilbudene som tilbys hos ViGØR. Vi ønsker å gi pasientene en bedre forståelse av hva som inngår i tilbudene, og hvordan de best kan forberede seg på et rehabiliteringsopphold. Samtidig ønsker vi å gi henvisere et verktøy som vil hjelpe dem med å henvise til riktig tilbud, slik at pasientene kan få tilgang til den rehabiliteringen som er best egnet for den enkelte.  Vi ønsker også å bli mer tilgjengelige for potensielle pasienter og henvisere.

Vi er derfor  stolt over å lansere vår nye nettside og håper den vil bidra til å gjøre våre tjenester enda mer synlige og effektive for både pasienter og henvisere!