VELKOMMEN TIL MAKĀI BUNGALOWS

Bungalows Side Shore endrer navn og lanserer ny nettside.

Dato: 07.11.2023 Kategori: Nyheter

– Et spennende kapittel begynner for ViGØRs søsterbedrift på Gran Canaria. Side Shore Bungalows vil 7. november 2023 offisielt bytte navn til MAKĀI Bungalows, og sammen med navneskiftet lanseres det en ny nettside som er utformet for å gi gjestene en enda bedre opplevelse.

 

MAKĀI Bungalows

Det norskeide hotellet ligger ved stranden i Playa del Águila. Gjennom LEVVEL tilbys det treningsreiser til feriestedet på Gran Canaria. Her setter vi helse og velvære i fokus for å gi deg den ultimate ferieopplevelsen. Vi tilbyr totalt 25 intime bungalower, enten omgitt av frodige hager eller med strandpromenade og havutsikt, alle med direkte tilgang til stranden. Våre bungalower er enkle, men komfortable ettromsenheter med air-condition, møblert med to enkeltsenger, stue med tekjøkken, høye tak og en privat terrasse.

Målsetningen vår er å skape et rolig og fredelig miljø for våre gjester, slik at du kan dra hjem fra ferien og føle deg fornyet og avslappet. Med stranden som nabo og vakre omgivelser, er MAKĀI Bungalows det perfekte reisemålet for de som søker en avslappende opplevelse.

Mer informasjon om innholdet i treningstilbudet samt påmelding finner du på LEVVEL sine sider.

 

Ny nettside

Den nye nettsiden, (makaibungalows.com), som også lanseres den 7. november 2023, er utviklet med tanke på enkel navigering og forbedret tilgjengelighet for potensielle gjester. Her vil besøkende finne oppdatert informasjon om feriestedets fasiliteter, boalternativer, spesialtilbud og aktiviteter som tilbys i området.

Det er en tid med forandring og vekst, og MAKĀI Bungalows ser frem til å ønske både gamle og nye gjester velkommen.

Les mer om destinasjonen:

https://www.makaibungalows.com/